Auton huolto

Auto vaatii huoltoa pysyäkseen parhaassa kunnossa. Auton valmistaja on määrittänyt automallille huolto-ohjelman, jota on suositeltavaa noudattaa auton toimivuuden ja parhaan kunnon ylläpitämiseksi. Lisäksi auto tarvitsee muita tavanomaisia huoltotoimenpiteitä, kuten esimerkiksi ilmastointihuoltoa tai renkaiden vaihtoa aika-ajoin.

Moottorilämmittimen asennus autoon

Auton huoltoa ammattilaisen avustuksella

Auton huollon yleisimpiä toimenpiteitä ovat määräaikaishuolto, ilmastointihuolto, akun vaihto sekä renkaiden uusinta. Nämä ovat jokaiselle huoltokorjaamolle rutiinitehtäviä.

Autamme huoltamaan autosi

Kun autossa ilmenee huollon tarvetta, on aika ottaa yhteyttä autohuoltoon. Huoltokorjaamoille soittelu ei ole useimman autoilijan mielekkäimpiä tehtäviä. 

Auton huollon hinta

Autojen tekniikan kehittyessä auton huoltamisesta on tullut myös kalliimpaa. Vanhaa ja yksinkertaista autoa oli vielä suhteellisen helppo hoitaa itse, mutta tilanne on muuttunut. Autojen tekniikan kehittyessä ja monimutkaistuessa autossa on enemmän huoltoa vaativia kohteita, sekä auton huoltajalta vaaditaan aikaisempaa enemmän auton tuntemusta.

Auton saattaminen huoltoon on usein välttämätön tehtävä, joka tietää autolijalle luonnollisesti kuluja.

Pikalinkit yleisimpiin huoltoihin