Määräaikaishuolto

Autovalmistajasi on laatinut autollesi huolto-ohjelman, jota kutsutaan määräaikaishuolloksi. Tässä huolto-ohjelmassa vaihdetaan määritellyt kulutusosat, kuten moottoriöljy ja öljynsuodatin, sekä ajoittain myös muita suodattimia, nesteitä ja öljyjä. Määräaikaishuoltoon sisältyy myös lista tarkastuksia, joiden avulla auton tekninen kunto tarkastetaan.

Määräaikaishuolto pidentää auton ikää

Auton huoltaminen tarkoittaa autovalmistajan laatiman huolto-ohjelman noudattamista auton toimivuuden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Jokaisella automallilla on oma huolto-ohjelma, jonka mukaiset toimenpiteet autohuollossa tehdään. Määräaikaishuolto perustuu joko kiinteästi aikaan tai ajomäärään, sen mukaan kumpi tulee vastaan aikasemmin.

Autossasi saattaa myös olla huoltoväli-ilmaisin, joka laskelmoi sopivan huoltoajankohdan ajotietokoneen keräämien tietojen pohjalta.  Nykyautoissa on usein huoltoväli-ilmaisin, joka ilmoittaa lähestyvästä määräaikaishuollosta.

Jos huoltovaloa ei ole, tehdään auton huolto aina kiinteästi kilometreihin tai aikaan perustuen, kumpi annetuista arvoista täyttyy ensin.

Autamme huoltamaan autosi

Autojen monimutkaistuessa myös auton huoltamisesta on tullut haastavampaa sekä kalliimpaa.. Tästä syystä erikoisosaamisesta on tullut autohuolloille entistä oleellisempaa.

Palvelumme on autohuollon ammattilaisten tarjoama palvelu, joka on apunasi auton huoltamiseen liittyvissä asioissa. Löydämme autollesi sopivan autohuollon kilpailtuun hintaan.

Kun auton määräaikaishuolto lähestyy, on aika ottaa yhteyttä autohuoltoon. Korjaamoille soittelu ei ole useimman lempipuuhaa. Palvelumme avulla autohuollon asiantuntijat auttavat autosi sopivaan huoltoon. Tunnemme autosi sekä autamme sinua sen huoltamiseen liittyvissä asioissa.

Auton määräaikashuollon hinta

Autosi määräaikaishuollon tarkka hinta selviää kilpailuttamalla autohuolto.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa autohuollon ja korjauksen ammattilaisen avustuksella.

Kilpaluta autohuolto

Lähetä autosi tiedot alla olevalla lomakkeella, niin kilpailutamme autosi määräaikaishuollon puolestasi.