Mitä tehdä kun auton vikaa ei löydy

Onko autossa vikaa jota ei saada kuntoon? Eikö korjaamo löydä vian aiheuttajaa ja autoa ei saada korjattua? Joskus auton vianetsintä saattaa olla todella työn ja tuskan takana. Työtunteja kuluu, ja tilanne aiheuttaa harmaita hiuksia sekä auton omistajassa että vianetsintää suorittavassa korjaamossa. Toisinaan voi olla avuksi kysyä neuvoa ulkopuoliselta autohuollon ammattilaiselta.

Minkä tahansa korjaamon osaaminen voi loppua kesken

Auton tekniikan monimutkaistuessa erikoiset ja haastavat viat ovat entistä yleisempiä. Yksi korjaamo ei yksinkertaisesti voi tuntea kaikkia mahdollisia vikoja, ja välillä vian etsiminen on turhauttavan haastavaa. Vikaa ei vain löydy ja kaikki keinot on käytetty. Näitä tapauksia tunnetaan varmasti jokaisella korjaamolla, ja välillä vian löytäminen venyy venymistään, kunnes korjaamo nostaa kädet pystyyn.

Auto on viallinen, korjaamolaskut kasvaa ja asia ei ratkea. Nyt on hyvät neuvot kalliit.

Lisävoimia vian selvittämiseen

Kun auton omistajan mitta on täynnä, on aika keksiä jotain muuta. Ensimmäinen suosittelemamme tehtävä on laittaa autohuollon ja korjaamisen tiimillemme. Toisinaan vika voi selvitä jo ammattilaisen tekemän tiedonhaun avulla. Toinen apukeino on laittaa kysely autohuollon palvelun kautta sopivan erikoisosaamisen omaaville korjaamoille, toivoen että jollain toisella korjaamolla olisi aavistus tai kokemusta auton erikoisesta viasta.

Jos olet turhautunut autosi vian löytämisen suhteen, kokeile onneasi ja laita meille viesti aiheesta. Tutustumme tapaukseen ja autamme parhaamme mukaan löytämään ja korjaamaan vian autostasi.