Ylimääräinen ääni autossa

Kuuluuko autostasi ylimääräistä ääntä? Ensin on syytä selvittää äänen aiheuttaja ja sen jälkeen suunnataan tarvittaessa korjaamolle.

Mistä ylimääräinen ääni kuuluu?

Kun auto alkaa pitämään ylimääräistä ääntä, on hyvä päätellä mahdollisimman pitkälle äänen syntyperä. Ylimääräinen ääni voi kuulua esimerkiksi moottorista, jarruista tai auton alustasta.

Tavallisimmat yllättävät äänet autosta

Voit yrittää havainnoida ylimääräisen äänen lähdettä: muuttuuko se moottorin kierrosten kasvaessa vai nopeuden noustessa? Muuttuuko ääni jarruttaessa? Mahdollisimman tarkka kuvaus ylimääräisestä äänestä auttaa hahmottamaan vian aiheuttajan.

Palvelumme avulla autohuollon asiantuntijat opastavat autosi sopivalle korjaamolle. Tunnemme autosi sekä autamme sinua kaikkiin auton huoltoon sekä auton korjaamiseen liittyvissä asioissa.

Uskaltaakohan autolla ajaa?

Autoon kuulumattomat äänet herättää aina kysymyksiä, voikohan autolla vielä ajaa. Auton ajokunto riippuu aina tilanteesta, ja sitä on vaikea määrittää kuulematta äänestä tarkemmin. Jos epäilet ajamista äänen takia, on turvallisempaa ottaa yhteyttä ammattilaseen tilanteen selvittämiseksi.

Löydä sopiva autokorjaamo

Lähetä autosi tiedot meille alla olevalla lomakkeella, niin etsimme autollesi sopivan korjaamon.