Auton korjaus

Auto on monimutkainen tekninen laite, joka vaatii usein korjaamista. Auton tekniikan kehittyessä ja monimutkaistuessa enemmän ja enemmän auton vikojen korjaaminen vaatii erikoisosaamista. Olipa kyseessä vian etsintä, katsatuskorjaus tai jarruremontti, niin auto on saatava korjatuksi ja takaisin ajoon.

Moottorilämmittimen asennus autoon

Autonkorjaamisen erikoisosaajat

Autojen monimutkaistuessa auton korjaamisesta on tullut haastavampaa, niiden sisältäessä entistä enemmän tekniikkaa ja toimintoja. Tästä syystä erikoisosaamisesta on tullut autokorjaamoille entistä oleellisempaa.

Palvelumme on autohuollon ja korjauksen ammattilaisten tarjoama palvelu, joka on apunasi auton korjaamiseen liittyvissä asioissa.

Sopiva korjaamo autosi parhaaksi

Läheskään jokainen autoilija ei korjaa autoaan itse, vaan yleensä avuksi hankitaan sopivan autokorjaamon palveluja. Suuri osa auton korjauksista hoituu yleiskorjaamolla, esimerkiksi jousituksen ja pyöräntuennan sekä jarrujen korjaus on jokaiselle korjaamolle tuttua puuhaa.

Auton korjauksen hinta

Auton korjaukseen ei ole yleishinnastoa, ja korjaushinnan voi määritellä vasta tietämällä automallin ja tarvittavan korjaustoimenpiteen.

Pikalinkit yleisimpiin korjauksiin