Auton vauriokorjaus

Silloin kun ajaessa sattuu ja kolahtaa, tarvitsee auto vauriokorjausta. Olipa kyseessä kolarikorjaus, puskurin maalaus, tuulilasin vaihto tai muu, niin autosi tarvitsee kyseisen vaurion korjaamiseen erikoistuneen korjaamon apua.

Vaurion korjaaminen alkaa auton tarkastuksesta

Kun ajaessa on sattunut ja autoon on tullut kolhu tai naarmut, voi korjaustapoja olla monia. Kovemmassa kolauksessa tai kolaritapauksessa tarvitaan osaavan autopeltikorjaamon apua, kun taas puskurin tai oven naarmut ja pienet kolhut voidaan pystyä korjaamaan edullisemmalla täsmäkorjausmenetelmällä.

Auton vauriokorjaus alkaa tarkastamalla vaurio ja selvittämällä sopiva korjausmenetelmä auton arvo ja kunto huomioden. Vaurion näyttäminen vauriokorjauksen ammattilaiselle antaa parempaa käsitystä tarvittavasta korjauksesta ja sen kuluista.

Yleisimmät vauriokorjaukset

Palvelumme avulla autohuollon asiantuntijat opastavat autosi sopivalle korjaamolle. Tunnemme autosi sekä autamme sinua kaikkiin auton huoltoon sekä auton korjaamiseen liittyvissä asioissa.

Kolarikorjaus ja vakuutus

Jos autolle on sattunut kolari, on usein maksajana vakuutusyhtiö. Tällöin auto viedään vauriokorjaamolle, joka tekee vahinkotarkastuksen sekä laskelman korjaukselle.

Löydä sopiva korjaamo vauriokorjaukselle

Lähetä autosi tiedot meille alla olevalla lomakkeella, niin etsimme sopivan korjaamon autosi korjaukselle.