Katsastuskorjaus

Auton katsastus on määräaikainen toimenpide, jossa auton turvallisuuteen liittyvät kohteet tarkastetaan. Jos autosta löytyy vikoja, edessä on katsastuskorjaus ja mahdollisesti jälkitarkastus.

Auton katsastus paljastaa usein korjattavaa

Auton katsastuksessa syynätään auton tekniikka ja turvallisuuslaitteet perin pohjin. Toisinaan autosta löytyy korjattavaa, jonka katsastaja joko merkitsee rekisteröintitodistukseen korjauskäskynä, tai hylkää auton ja pyytää korjaamaan katsastuksessa löytyneet viat kuukauden kuluessa. Tämän jälkeen auto viedään jälkitarkastukseen.

Palvelumme on autohuollon ja korjauksen ammattilaisten tarjoama palvelu, joka on apunasi auton korjaamiseen liittyvissä asioissa. Löydämme autollesi sopivan katsastuskorjauksen kilpailtuun hintaan.

Autamme korjaamaan autosi

Kun autossa ilmenee katsastuksessa vikaa, on aika ottaa yhteyttä autohuollon ammattilaseen. Palvelumme avulla autohuollon asiantuntijat auttavat autosi sopivalle korjaamolle. Tunnemme autosi sekä autamme sinua sen korjaamiseen liittyvissä asioissa.

Auton katsastuskorjauksen hinta

Tekniikan kehittyessä auton korjaamisesta on tullut myös kalliimpaa. Auton saattaminen korjaamolle on usein välttämätön tehtävä, joka tietää kuluja. Auton korjauksen tarkka hinta selviää tekemällä autokorjaamon kilpailutus. Tällöin saat selville tarvittavan korjauksen hinnan juuri sinun autoosi.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa katsastuskorjauksen ammattilaisen avustuksella.

Kilpaluta autokorjaamo

Lähetä autosi tiedot alla olevalla lomakkeella, niin kilpailutamme tarvittavan auton korjauksen puolestasi.