Autohuolto

Auto tarvitsee jatkuvaa huoltoa, jotta sen tekniikka pysyy parhaassa vireessä. Autohuollon yleisin perustoimenpide on määräaikaishuolto, joka tehdään autovalmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti. Lisäksi auto tarvitsee pienempiä huoltotoimenpiteitä, kuten renkaiden ja polttimoiden vaihto.

Milloin huoltoon?

Kun autossa on huoltoa vaativia toimenpiteitä tehtävänä, autohuolto on ajankohtainen osoite. Yleisimpiä syitä hakeutua autohuollon puheille ovat määräaikaishuolto, vuosihuolto, öljynvaihto, jakohihnan vaihto sekä ilmastointihuolto.

Suurin osa auton huoltotoimenpiteistä on huolto-ohjelmaan sidottuja toimenpiteitä, jotka tulee tehdä valmistajan laatiman ohjelman mukaan.

Autohuollon pikalinkit

Sopivan autohuollon löytäminen

Vanhan uskomuksen mukaan uutta ja takuun alaista autoa huollatetaan aina merkkiliikkeessä. Nykyisin voimassa olevan EU:n asetuksen mukaan auton voi huollattaa vapaasti millä tahansa huoltokorjaamollaa auton takuun siitä kärsimättä. Uudenkin auton voi viedä valitsemaansa autohuoltoon ilman onglemia autoon liittyvän takuun kanssa.

Joskus auton maahantuoja saattaa antaa autolle pidemmän ”jatkotakuun”, johon saattaa liittyä erinäisiä ehtoja autohuollon tekemisestä automerkille valtuutetulla huoltokorjaamolla.

Auton huoltaminen kaupungissa

Autohuollolle eniten kysyntää on suurissa kaupungeissa, jossa myös korjaamopalvelujen laatu ja hinta ovat kovemmalla koetuksella. Mitä suuremmassa kaupungissa asut, sitä tärkeämpää on myös autohuollon kilpailutus, jonka avulla löydät paremman huollon kilpailtuun hintaan.

Palvelumme avulla autohuollon asiantuntijat opastavat autosi sopivalle korjaamolle huoltoon. Tunnemme autosi sekä autamme sinua kaikkiin auton huoltoon sekä auton korjaamiseen liittyvissä asioissa.

Autohuollon erikoisosaaminen

Autojen monimutkaistuessa vuosi vuodelta, autohuollon erikoisosaamisesta on tullut entistä merkityksellisempää. Moni pitää parempana viedä auto erityisesti kyseiseen automerkkiin tai huoltotoimenpiteeseen kekittyvälle huoltokorjaamolle.

Hyvänä esimerkkinä autohuollon erikoisosaamisesta on nykypäivänä diesel-huolto.

Autamme löytämään sopivan autohuollon

Autosi tarvitseman huollon selvittäminen sekä sopivan huoltokorjaamon löytäminen on monelle auton omistajalle haastavaa ja vie ylimääräistä aikaa.

Palvelumme auttaa sinua löytämään sopivan autohuollon juuri sinun autollesi. Kilpailutamme sopivat autohuollot, sekä toimitamme tarjoukset sähköpostiisi.

Lähetä autosi tiedot meille alla olevalla lomakkeella, niin etsimme ja kilpailutamme autollesi sopivan autohuollon.

Kilpailuta autohuolto

Lähetä autosi tiedot alla olevalla lomakkeella, niin kilpailutamme autohuollon puolestasi.